De kracht van lotgenotencontact op jouw ritme: voor mama’s en papa’s van sterrenkindjes

Je lieve sterrenkindje verliezen betekent een hele omwenteling in je leven en veroorzaakt intense emoties van pijn, verdriet, schuld, boosheid…

Lotgenotencontact kan daarbij verzachtend werken. Ouders die zonder woorden jouw gemis, leegte en pijn begrijpen, en die net als jij voor altijd een hele trotse ouder zijn.

De gemeente wil alle sterrenouders met veel warmte dragen en steunen bij het verwerken van dit verlies in hun leven en biedt daarom met veel zorg lotgenotencontact aan.

Dit is een veilige plek waar je op jouw eigen ritme in contact kan komen met lotgenoten, openhartig kan praten over jouw verhaal of tastbare herinneringen kan maken onder warme zorg van een ervaringsdeskundige.

Op zondag 23 juni 2024 van 09:30 tot 11:30 uur vindt een ontmoetings- en verbindingsmoment plaats in Meise. (B & B Amelhof, Amelgemstraat 3, 1860 Meise)

Deze activiteit is gratis en staat open voor de inwoners van de gemeente Grimbergen, Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise en Wemmel.

Je bent van harte welkom na inschrijving bij Cathérine Carton: catherine.carton@outlook.com

Kan je er deze keer niet bij zijn, dan ben je zeker welkom op een ander ontmoetings- en verbindingsmoment. Kijk voor meer informatie op: https://www.eerstelijnszone.be/nieuw-aanbod-lotgenotencontacten

Gepubliceerd op wo 05 juni 2024

Openingsuren en contact

Sociale dienst

adres
J. De Ridderlaan 49
1780 Wemmel
tel.
02/462.19.00
e-mail
socialedienst@wemmel.be